Egy pár szó titkos magamról :-)

Miki vagyok... Már 40 éves... Bár az életet még mindig gyerek fejjel figyelem, és néha nagyon rácsodálkozom. Az életem hegymászás, de a kilátás csodálatos! :-) Az a fajta ember volnék és maradok, aki nem felejtette el a hitét a jóban! És talán soha nem is fogja.. Ha ide tévedtetek, az írásaimhoz, akkor talán ti hasonlóan gondolkodtok, ezért kitárom felétek gondolataimat,és néha még a pillanatnyi érzéseimet is. Olvassátok, és ha úgy gondoljátok, akkor véleményezzétek, abból én is épülhetek... tovább. :-))

Nem adom fel!

"Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Repkedtem a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet, esküdtem örök hűséget, de volt, hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Sírtam zenehallgatás, vagy fényképalbum lapozgatása közben és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem meghalok a vágytól és féltem elveszítek valakit, aki nagyon fontos számomra, a végén mégis elvesztettem. DE TÚLÉLETEM!!!! És még most is ÉLEK! !!Az életet nem csak túlélem és Neked sem ajánlom, hogy ezt tedd. ÉLJ!!!! A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni, emelt fővel veszteni és merészen győzni, mert a világ a bátraké és az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon".

Utolsó kommentek

2009. okt. 12. Furcsa szerzet az ember...

2009.10.13. 16:47 | Nem adom fel! | 2 komment

 

Furcsa szerzet az ember... nagyon sok dolog miatt mondhatjuk magunkra ezt, hiszen annyi dolgot nem tudunk megmagyarázni.
 
Én most ebből a nagy halmazból csak egy szelettel szeretnék foglalkozni, mégpedig azzal, hogy minden normális szerzetet két alapvető dolog irányít, és visz előre az életben: 1, a szíve és 2, az esze! Persze van hogy ez a sorrend éppenséggel megfordúl. Az én estemben ez a felállás a gyakoribb, és valahol ez is az értékrendem egyik alapvető pillére, így nagyon nagy dolognak kell történnie az életemben ahhoz, hogy ez változzon. És ha változik is, akkor is csak egy kis időre, amíg a lelkemben helyre áll a rend, és ismét képes "ésszerűen" irányítani engem! :-) Vannak azért anomáliák, igaz? De sajnos nem tudom másként kifejezni magamat! :))) És egyébként is ennek a két dolognak a harcáról akarok itten elmélkedni, vagy mi? :))
 
Édesapám pont ellentétes "sorrendű" embernek MUTATJA magát. Mondja is mindig a magáét és az "okosságot" amikor azt látja, hogy lelki bajok gyötörnek, közben ő ugyanúgy szenved az én dolgaimtól, mint én. Sőt! Mivel ő ezt nem ismeri be, nem is adhatja ki magából, így talán még nehezebb a dolga, mint nekem... :(
 
Tehát két dolog az irányításban! Szív VS Ész! Csak így, divatosan. De valóban, gondoljon mindenki csak bele, hogy micsoda hatalmas harc ez! Annyiszor megvívtam már én is, és majdnem mindig a szívemre hallgattam. Azt bizton állíthatom, hogy amikor a "standard" utat választottam, akkor mindig fájt a történet vége! Ennek ellenére most is azt mondom, hogy a jövőben is ezt az utat fogom járni. Miért? Mert az ember jól csak a szívével láthat. Mégpedig én jól akarok látni, és nekem is csak egy életem van, és amikor... de ezt ti is tudjátok! :))
 
Szörnyű még csak belegondolni is, hogy ha az ész irányítana! Ááááá! Mondok egy-két banális példát: Tudod, hogy a csoki nem egészséges, ha az eszemre hallgatnék ebből az élményből is kimaradnék! vagy Egy pasi sem merne megszólítani csajokat, mert az esze azt mondaná, hogy tök felesleges, úgyis tudom a történet végét! J vagy Nem vennénk például autót, mert azt mondaná az eszem, hogy minek, van tömegközlekedés, hatalmasat veszít folyamatosan az értékéből! és még sorolhatnám a sok marhaságot. De látjátok, már most a szívem beszél, hogy marhaságok! :))
 
Nahhh, ilyen, amikor az ember mindenféle motiváció nélkül kezd el írni. Se eleje, se vége… Nem véletlen, most éppen az ESZEM irányít! :) Abba is hagyom ezt a merényletet, és most már mondhatom, hogy szokásomhoz híven…
 
Íme, egy videó:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalokesemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr251447779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

díva naíva 2009.10.19. 10:42:35

Szia,
erről az élet szenvedélye jut az eszembe, épp tegnap elmélkedtem erről, milyen sivár azon emberek élete, akik az eszükkel látnak, nem a szívükkel, én is úgy gondolom, mégha néha fejjel is megyünk a falnak, akkor is jó dolog a szívünknek utat adni...

Nem adom fel! 2009.10.19. 14:11:26

@díva naíva:
Szia!
Köszönöm a kommentet, és hogy olvastál a blogomban... Tudod, ilyenkor elfog a kiváncsíság, hogy ki is az, aki ide téved és olvasgatja az "okosságaimat".
Meglepődtem és nem kicsit, amikor az írásaidat olvastam... meglepődtem, hogy miként találtál ide? Mert azt biztos észrevetted, hogy én nem vallok azonos értékeket Veled. Én hiszek a jóban, az egyenes emberekben, és leginkább azokban aki tisztában vannak a saját értékeikkel!!! Sajnálom, hogy a mai világ azt diktálja a mai nőknek, hogy ők attól értékesek minnél több manust fognak meg maguknak. Nem! És hangsúlyozom, hogy azok a pasik sem értékesek akik a saját oldalukon ugyanígy viselkednek!
Szeretném ajánlani Neked az aug. 18.-i, az a fránya EGO című bejegyzésemet! Illetve elmesélek Neked egy történetet, amit egyébként már korábban leírtam, csaj nem találom. Valamelyik reggeli műsorban a Dopman és még egy celeb manus volt a vendég. A téma az egy éjszakás csajok... És akkor azt mondja ez a rap sztár, a nőkre, hogy nőstények! A műsorvezető Ördög Nóri tökig ki is akadt ezen, mire az énekes: Miért, te hogy hívnád azokat akik bárkinek odaadják magukat akár egy éjszakára egy majdnem teljesen ismeretlennek? VALLJUK BE, HOGY A NŐK ENNÉL SOKKAL TÖBBEK! :-)
Ugye hogy igaza van? Ne érts félre, nem akarlak nevelni, okítani, hiszen ahhoz más biztosan sokkal többet megéltél, csak jelezni szeretném így ismeretlenül is, hogy ha Te egy igazi férfit keresel magad mellé, akkor nagyon rossz úton jársz!
És kérlek nézz a tükörbe... látod magad? Tedd fel magadnak a kérdést, ennyit érnék??? Ismeretlenül mondom, biztos hogy sokkal többet!!!
Vigyázz magadra... már csak azért is, mert két kis CSODA várja még azt, hogy felneveld!
Bocsáss meg az öszinteségemért, és a bőbeszédeségemért! Szép napot! :-))
süti beállítások módosítása