Egy pár szó titkos magamról :-)

Miki vagyok... Már 40 éves... Bár az életet még mindig gyerek fejjel figyelem, és néha nagyon rácsodálkozom. Az életem hegymászás, de a kilátás csodálatos! :-) Az a fajta ember volnék és maradok, aki nem felejtette el a hitét a jóban! És talán soha nem is fogja.. Ha ide tévedtetek, az írásaimhoz, akkor talán ti hasonlóan gondolkodtok, ezért kitárom felétek gondolataimat,és néha még a pillanatnyi érzéseimet is. Olvassátok, és ha úgy gondoljátok, akkor véleményezzétek, abból én is épülhetek... tovább. :-))

Nem adom fel!

"Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból, okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem mikor már nem bírtam tovább. Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is, hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Repkedtem a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet, esküdtem örök hűséget, de volt, hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak. Sírtam zenehallgatás, vagy fényképalbum lapozgatása közben és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem meghalok a vágytól és féltem elveszítek valakit, aki nagyon fontos számomra, a végén mégis elvesztettem. DE TÚLÉLETEM!!!! És még most is ÉLEK! !!Az életet nem csak túlélem és Neked sem ajánlom, hogy ezt tedd. ÉLJ!!!! A harcba elszántan kell menni, az életet szenvedélyesen átölelni, emelt fővel veszteni és merészen győzni, mert a világ a bátraké és az élet túl sokat ér ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon".

Utolsó kommentek

2009. okt. 08. Most pozitívan látom a jövőt! :-)

2009.10.08. 19:56 | Nem adom fel! | 2 komment

 

Milyen könnyű így blogot szerkeszteni. Beteszel egy utalást egy linkre, az meg egyből bedob egy videót, és ha teljesen olyan vagy mint én, akkor mindent tudsz! :-)

De mivel nincs két egyforma manus a világon, így írnom is kell valamit... hála az istennek! :-) Kapcsolatokról, kapcsolataimról, érzésekről fogok "asszem" írni.

Ha valami egyszer véget ér, azt egy "szivembernek" nagyon nehéz feldolgozni, és rengeteg idő és energia kell hozzá. Én egy ilyen pasi vagyok. És sajnos, vagy nem sajnos, de egyre lassabban, és nehezebben mennek ezek a dolgok. Persze, persze, én is mindig próbálok előre nézni, és arra gondolni, hogy minden rosszból egy sokkal jobb következik, meg ilyen közhelyek... deee én úgy látom, hogy ha az elrontott dolgainkból tanulni akarunk, akkor bizony vissza kell nézni a közeli és távoli multunkba, ott mindent át kell nézni, elemezni, és tanulni a tanulságokbóóól! :-) Hát jahhh... mert ugye hiába jön utána egy sokkal jobb, ha azt sem tudjuk megtartani!

 Én az eddigi összes kapcsolatomnak úgy indultam neki, hogy ez lesz az igazi, és azt hiszem, hogy ez a normális! Nem vagyok egy Don Huan, és soha nem is akartam az lenni. A páromban nem egy ideát, nem egy szex partnert, nem egy nevet kerestem az enyém mellé, hanem ezekett így együtt, és még sokkal többet: egy igazi TÁRSAT kerestem! Én maximálisan hiszek a Jóban-Rosszban elméletben!!!

Hááát igen, éppen ezek miatt fordulhat most már többedszer is velem, hogy nem én vagyok, voltam az, aki véget vet, véget vetett egy kezdődő, vagy éppen haladó valamiknek. Mert én abbani hiszek, hogy küzdeni addig, amíg csak a szív hajt! Mindent meg lehet javítani, csak a megfelelő motiváció, tiszta gondolkodás, és a sziv kell!!! 

A mi "rothadó" világunk viszont nem ezt várja a nemes polgároktól, hanem azt, hogy csináld, és csináld, és menj tovább, mert a minnél több tapasztalat, a rohanás, és  a nagy számok törvénye, stb., stb.... És így szépen egyre népesebb tábort mondhat magáénak a kinemmondott selyemfiu, és kinemmondott ribanc nemzedék. Akik persze a hatalmas tapasztalat végén rájönnek (már aki), hogy mit tettek saját magukkal. Tömeg termékek lettek! Értéktelenek lettek!!! Panaszkodnak, hogy már mi mindenen mentek keresztűl, és csak kerestek és kerestek, de nem találtak.... Persze, hogy nem találtak,  mert egy józan és normális pasi akar magának olyan nőt akinek évente kb. 15-20 kapcsolatat volt elötte??? Dehogy akar! Nem bolond! És egy nő, akar magának olyan manust aki bármerre jár egy exébe fut bele??? Ismét csak, dehogy akar, és ismét csak, dehogy bolond! Senkinek sem kell egy kiélt, kiégett valaki.

Nekem sem kell ilyen ember, mert én is az értékes és minőségi dolgokat szeretem!

Szóval, vissza néztem én is most. Levontam a következtetéseket. Asszem megtanultam most is, nagyon sok dolgot. És kijelenthetem, hogy ezekben a dolgokban mineképpen maradok az aki vagyok, az aki voltam. A következő kapcsolatba is úgy fogok belépni, hogy ez lesz az igazi, még akkor is ha végül mégsem az lesz az igazi, és akkor megint nagyon, és most már tudom, hogy még jobban fog fájni!

Nahhh... most ide megint egy nóta, ami után könnyebben írom a zárszót! Íme:

 

Tehát csak azt akarom mondani annak a Valakinek, akinek talán még nem tudom a nevét, és azt sem tudom, hogy miként fogom becézni, és annak akit majd remegve várok, annak akire majd mindig gondolok, hogy hallgasd meg a 34. dalt, tudod a blogom elején, és majd akkor amikor arra kerül a sor, azokra a nehéz napokra, akkor ne hagyj el, ne játsz el, ne űzz el, ne fuss el... mert nincs gond, nincs tér, nincs híd, nincs múlt, nincs TÁRS nélküled!

Szép álmokat mindenkinek! :)) 

A bejegyzés trackback címe:

https://angyalokesemberek.blog.hu/api/trackback/id/tr231437206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

domdodom69 (törölt) 2009.10.25. 16:29:11

nem értem. ha még ilyen pasik "szaladgálnak" egyedül a világban, akkor miért "sír" az a sok szingli nő??
persze, ki tudja, mi van a kedves kép és az érzelmes posztok mögött...
ne is add fel!!

Nem adom fel! 2009.10.25. 21:38:15

@vagyok, aki vagyok...:

Huhhh... Szia!
Úgy mint más blogger "kollégák" én is köszönöm, illetve inkább örülök, hogy olvastál és reagáltál...
Természetesen én is beleolvastam a Tiedbe, ha nem baj, hogy így ismeretlenűl tegeződünk...
De mielött... Örülök annak is, hogy a képemet kedvesnek tartod :)! És bizony ez a manus érzelmes is. Gyakran azt érzem, hogy még túlságosan is... :(
A sok baj a fejemben, amit ezek a túláradó dolgok okoznak... na, az vitt bele ebbe a blog írásba is. Ahogyan látom egyébként, a többi "kollega" is így lehet ezzel!
És amig bírom, addig nem is adomfel! :))

és... szóval, bele olvastam az írásaidba, és nem akarok okoskodni, vagy beleszólni semmibe, és senkinek az életébe...
Én is elvált ember lennék, immáron 6 éve. Van egy 16 ésfél éves gyönyörű és okos lányom, aki a válásunk ellenére is imád engem. Persze azért vannak viták, de nem a válásból kifolyólag :).
Gondolkozz el azon, hogy mit szeretnél a következő 40 évben tenni! Egy múltra, történelemre főzni, mosi, vasalni, a semmiért? Nemrégiben elolvastam a Nő című "remeknűvet" annak a pszihológusnak mondott kuruzsló tollából írodva! Kemény harc volt mire a végére értem, és senkinek, mondom SENKINEK nem ajánlom!!! Neked mégis!
Ami nagyon fontos, hogy mondom ezt úgy, hogy nem ismerem a másik oldalt, igazából a Tiedet sem, csak azt látom amit írtál. A megkeseredést, az önbizalom hiányt, a fájdalmat, a boldogság minden hiányát írtad le! Én sem voltam boldog és akkor mertem ezen változtatni! Ez persze a nehezebb út volt, vagy inkább lett...
Azóta már jutottam az általam áhított "repülök" állapotba , de nem könnyű, és ért sok fádalom is.
És, hogy miért szaladgál mégis olyan sok szingli a világban, úgy hogy ne találjunk egymásra?
Mert egyrészt én is igazi "emberre" vagy inkább "angyalra" vágyom és válogatós vagyok :)! És mert még ezekközűl a hölgyek közűl is sajnos nagyon sokat megtéveszt a mai külvilág, és a média által sugárzott piszok! :(((

Csak azt kívánom Neked, hogy találd meg a boldogságod, és szeretnélek megkérni arra, hogy amikor azt megtaláltad, akkor is írd tovább a blogod!!! Sugározd szét a világnak, hogy vannak még sikertörténetek és életek a földön, és nem csak a filmekben!
Én hiszek Benned!!! ...és persze magamban is! Te is tedd azt! :)))
süti beállítások módosítása